مجله میکروب شناسی مواد غذایی که توسط دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد به عنوان تنها نشریه تخصصی در زمینه میکروبیولوژی مواد غذایی موفق به کسب رتبه علمی پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد.
دکتر مهدی رئیسی، مدیر مسوول این مجله در گفت وگو با خبرنگار ایسنا منطقه چهارمحال و بختیاری، افزود: این نشریه قبلاً با نام پژوهشهای نوین دامپزشکی چاپ میشد و براساس آئین نامه وقت وزارت علوم مبنی بر تخصصی شدن مجلات به میکروب شناسی مواد غذایی تغییر نام یافت.وی افزود: در حال حاضر 10 نفر از اساتید دانشگاههای مختلف عضو هیات تحریریه مجله هستند که پنج نفر دارای رتبه استادی و پنج نفر دارای رتبه دانشیاری هستند.اضافه می شود، مجله میکروب شناسی مواد غذایی در حال حاضر در پایگاههای اطلاعاتی داخلی و بین المللی از جملهSID ، Magiran، Index Copernicus و DRJI نمایه میشود و مراحل نمایه سازی آن در سایر پایگاههای معتبر بینالمللی در حال انجام است.